• darkblurbg

Facilities Limburg B.V. is de specialist als het gaat om advies, montage en onderhoud van brandwerende doorvoeringen.

Als het over brand gaat, wilt u geen enkel risico lopen. Kies daarom voor een toeleverancier van brandwerende doorvoeringen die is gecertificeerd. Die certificering staat onder regie van brancheorganisatie Promat. Ook Facilities Limburg werkt volgens de strenge richtlijnen van Promat.

Zo kiest u voor maximale zekerheid. Bij het installeren van brandwerende doorvoeringen komt veel vakkennis kijken. Bovendien zijn er uiteenlopende systemen op de markt om doorvoeringen brandwerend te maken. De medewerkers van Facilities Limburg kennen precies de vereisten en de normen. En kunnen aan de hand van hun ervaring en opleiding u adviseren over het ideale systeem voor uw installatie!

Dé specialist in brandwerende doorvoeringen
Het Bouwbesluit stelt strenge eisen aan de mate waarin gebouwen brandwerend zijn. Die richtlijnen zijn vastgelegd in de WBDBO-eisen van het besluit: Weerslag tegen Brand Doorslag en Brand Overslag. Zo kan zijn vastgelegd dat wanden en vloeren 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten brandwerend moeten zijn, zodat een brand zich niet ongelimiteerd kan uitbreiden. Die eisen gelden ook voor sparingen in wanden en vloeren, om doorvoeringen te maken voor leidingen, kabels, kabelgoten en kanalen. Die sparingen moeten dezelfde mate van brandwerendheid hebben. Doorvoeringen brandwerend maken is vakwerk.

Gecertificeerd voor brandwerende doorvoeringen
Facilities Limburg B.V. is gecertficeerd voor het aanbrengen van brandwerende sparingen. Voor elke eis van 30 tot 120 minuten is er een oplossing. Vakkennis is verzekerd: medewerkers zijn altijd getraind en ervaren. En aan het materiaal ligt het óók niet: Facilities Limburg werkt met de erkende systemen van Promat. Die zijn snel en flexibel toepasbaar voor een veelheid aan doorvoeringen, ook bij toepassingen kleiner dan 25 mm en op moeilijk bereikbare plaatsen. Vocht en chemische invloeden krijgen geen kans op de kwaliteit van het afdichten van doorvoeringen: een optimale barrière tegen brand is verzekerd!

De brandveiligheid van uw gebouw wordt gegarandeerd, omdat de werking van ons brandwerend materiaal is bewezen in testrapporten.

Wilt u de mogelijkheden bij u op locatie bekijken? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.